We identify and protect products, people and premises!

Märgista

Toodete ja inimeste markeerimine

Kaitse

Töö- ja keskkonnaohutus

Erinevad lahendused elektriga töötajatele

Mõned lahendused elektritöötajatele. Kuidas säästa oma aega kaablite või elektripaneelide märgistamisel? Meil on mitmeid printereid, mis saavad elektriku töö lihtsamaks teha:

  • Kaasaskantavad käsiprinterid – Prindi oma silte või rüüse kõikjal.
  • Wraptor – Prindib ja paigaldab sildi kaabli peale vaid mõne sekundiga. Saavuta automatiseeritud tõhusus Wraptor™ A6200 Wrap Printer Applicatori abil.
  • Flagmaker – Automaatiseeri kaablite sildilipu paigaldamise protsessi – ohutult ja sekundite jooksul. Lipu lisamine väikese läbimõõduga juhtmetele annab sulle vajaliku ruumi andmete jaoks, kuid õigete tööriistadeta võib see pidurdada tööprotsessi. Vähenda oma silditamise aega BradyPrinter A5500 Flag Printer Applicatori abil.

Elektrikud kogu maailmas toetuvad Brady etikettidele, et märgistada juhtmeid, elektripaneele ja muid esemeid. Brady tagab, et järgmise põlvkonna elektrikud on varustatud vajalike tööriistade ja teadmistega, et oma tööga edukalt hakkama saada.

Siin on mõned näited kaasaskantavatest käsiprinteritest. Tööstuses, kus on vaja kõige vastupidavamat ja tõhusamat sildistajat –  selleks vali M610 etiketiprinter. See on lihtne viis juhtmete, kaablite ja komponentide identifitseerimiseks, pakkudes arenenud jõudlust isegi välitöödel.

Soovid lisakindlust töötades tööstuses? Hangi BMP41 etiketiprinter. Usaldusväärne kõige detailsemate tööde jaoks ning piisavalt vastupidav igapäevaseks kasutamiseks.

Elektritööde jaoks on ideaalne valik ka Brady M211. See on vastupidav tööstusetikettide printer, mis on loodud vastu pidama igal ehitusplatsil. Saad terve päeva jooksul teha rohkem tööd tänu ühe täisakuga saavutatavatele 300 etiketi printimisele. Disaini ja prindi kõik oma telefonist.

Usalda oma identifitseerimist, kasutades usaldusväärseid silte, mis püsivad kaablite ja komponentide küljes ning mis taluvad külma, kuumust, niiskust, ilmastikuolusid ja muid mõjutusi. Saadaval on ka tehnilised andmelehed iga materjali etiketi testitulemustega.

Võta ühendust!